Теппаньякі - стиль приготування іжї, який полягає в тому, що кухар готує продукти на широкій залізній сковороді - теппані, поруч з обідаючими людьми, після чого гаряча страва з теппану одразу потрапляє в тарілки. Ресторан "12 стульев" пропонує для вас два вида меню на теппані та майстер-клас з приготування страусиного яйця.
МЕНЮ № 1
Локшина удон з овочами і телятиною
300 гр
Овочі на теппані
200 гр
Філе качки з соусом теріякі і грінками
60 гр
Панкейки з джемом і морозивом
100/50 гр
Меню розраховане на 8 осіб і подається з келихом червоного вина і негазованою водою.
3000 грн.
МЕНЮ № 2
Рис з овочами і морепродуктами
300 гр
Овочі на теппані
200 гр
Смажені креветки і філе лосося
50/50 гр
Панкейки з джемом і морозивом
100/50 гр
Меню розраховане на 8 осіб і подається з келихом білого вина і негазованою водою.